Le Croupier suma 100 funcions del 'Projecte Dinamita' aquest dissabte al teatre de Salt amb la representació de 'Dinamita la Sarsuela'

La celebració comptarà amb presència de Merche Mar, Mont Plans i Carles Cors

Redacció.– Aquest dissabte 7 d’abril a les 21 h, Le Croupier celebra la funció número 100 al Teatre de Salt del projecte Dinamita, que inclou els espectacles Esperança Dinamita i Dinamita la Sarsuela.

Dinamita és el projecte de Le Croupier que recupera el món del Paral·lel en la seva gran època. Aquest treball va començar el 2014 amb l’espectacle Esperança dinamita, que agafava el nom d’una de les cabarateres més importants del Paral·lel. Van començar amb una reinterpretació dels cuplets, recuperant les conegudes cançons de Sugrañas, Clarà, Misterio o Viladomat, d’abans del franquisme.

Dos anys més tard, el 2016, Le Croupier continua el projecte de la mà de Carles Cors i Mont Plans, estrenant dins del marc de Temporada Alta la continuació de l’anterior espectacle, Dinamita la Sarsuela. Aquesta vegada agafant la Sarsuela catalana com a fil argumental, un dels gèneres que tantes coses explica el passat més recent de casa nostra.

Després d’estar programat en un dels equipaments emblemàtics del Paral·lel, El Molino, i de fer gira per Catalunya, Le Croupier celebra les 100 funcions al Teatre de Salt amb el seu equip artístic habitual, aquesta vegada però, també els acompanya Merche Mar, que substiteix a Oriol Genís.