La lectura dels nominats als XXIII Premis Butaca de teatre dóna el tret de sortida a les votacions

Presentació dels nominats als XXIII Premis Butaca de Teatre de Catalunya

Redacció.- Dilluns que ve és dona el tret de sortida de la cursa cap als Butaca amb la festa de presentació dels nominats i posterior obertura de les votacions a través del web dels premis. La festa dels nominats estrena seu i es trasllada a l’hotel OD BARCELONA, situat al cor de la ciutat. La catifa vermella del Passatge Méndez Vigo donarà entrada al photocall situat a l’interior de l’hotel per on desfilaran els convidats a l’acte de lectura dels nominats i posterior foto de família. Albert Triola i Màrcia Cisteró faran la lectura dels nominats en les principals categories, escollits per una comissió formada exclusivament per espectadors. Després es farà públic el cartell dels XXIII Premis Butaca.
Aquella mateixa nit es coneixerà quina producció encapçala el rànquing dels premis del teatre català, i quins professionals competiran en els Butaca, el veredicte del qual coneixerem a finals de novembre.
Es comptarà amb la presència de Juanjo Puigcorbé, diputat delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona; Nèlida Falcó, directora de l’àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC i Ramon Muntaner, director de l’SGAE a Catalunya i Balears.
Han confirmat la seva assistència a l’acte: Abel Folk, Albert Guinovart, Anna Rosa Cisquella, Carme Elias, Elisabeth Casanovas, Ivan Benet, Ivan Labanda, Joan Negrié, Jordi Milán, Julio Manrique, Lluís Pascual, Mercè Comes, Mont Plans, Muntsa Alcañiz, Oriol Broggi, Pablo Derqui, Pep Cruz, Pep Tosar, Pere Faura, Ramon Madaula, Rosa Boladeras, entre d’altres.