L'edició d'aquest any del festival Strenes camí de ser multitudinària

Amb tan sols un mes ja s'ha venut més del 50% de les entrades posades a la venda

Redacció.- El festival Strenes ja ha venut més del 50% de les entrades. Els concerts de Mishima, Blaumut i Miquel Abras estan a punt de penjar el cartell d’entrades exhaurides. Els Amics de les Arts, que protagonitzen el concert de cloenda de l’Strenes, ja les van exhaurir fa setmanes.
Pels concerts de Julieta Venegas, Judit Neddermann, Paco Ibáñez i Cesk Freixas queda menys de la meïtat de l’aforament disponible.
Amb tan sols un mes ja s’ha venut més del 50% de les entrades posades a la venda. El bon ritme de venda fa preveure que aquesta edició d’Strenes pot ser una de les més concorregudes de la seva història. Aquesta venda demostra el bon estat de forma que viu la música feta a Catalunya, no només per la seva qualitat sinó també pel seu poder de convocatòria.
Enguany s’han incrementat els concerts d’entrada lliure. L’espai musical Yeah de Girona acollirà els concerts de Gener, Lakaste, Renaldo & Clara i Anímic; als Jardins de la Mercè s’hi podrà veure Fito Luri i Vease Pàg 57.
La Plaça Catalunya acollirà els dies 21 i 22 d’abril els concerts de caire més popular del festival amb les actuacions gratuïtes de Doctor Prats, Gossos, Buhos, Doctor Calypso celebrant els 20 anys del seu disc Tòxic Sons, Miqui Puig i Marion Harper. A més hi haurà una zona de food trucks i un espai de cockteleria per fer d’aquest un esdeveniment per a tots els públics i edats.