L'edició d'aquest any de l'Strenes es preveu com una de les més exitoses

Abans de començar, el festival ja ha registrat la millor venda d’entrades de la seva història

Redacció.- Aquest dissabte s’inaugura el festival Strenes 2017. Més de 40 artistes, entre els quals destaquen Els Amics de les Arts, Blaumut, Joan Miquel Oliver, Mishima o ZOO, entre d’altres fan de l’Strenes, la primavera musical de Catalunya.
Durant un mes Girona es convertirà en la milla d’or de la música del país, ja que des de fa cinc anys, els principals artistes catalans escullen Strenes per presentar per primera vegada en directe les cançons dels seus nous treballs.
Aquesta edició es preveu com una de les més exitoses: Abans de començar, el festival ja ha registrat la millor venda d’entrades de la seva història. No queden entrades pels concerts d’Els Amics de les Arts i Mishima i s’estan a punt d’exhaurir les de Paco Ibáñez, Blaumut, Miquel Abras, Judit Neddermann i Cesk Freixas. De la resta de concerts ja s’ha venut més d’un 50% de l’aforament.
També es preveu que els concerts de Julieta Venegas – que inaugura la Secció Internacional- i el de Fermin Muguruza, siguin un dels moments més especials i màgics d’aquesta edició. Els concerts de la secció únics de Dr. Calypso celebrant els 20 anys del disc Toxic Sons i Muchachito oferint un concert familiar, seran altres joies del festival.
El Festival Strenes també programa gran quantitat de concerts d’entrada lliure a la plaça Catalunya com Gossos, Doctor Prats o Miqui Puig entre d’altres, a la Sala Yeah Indie Club com Renaldo & Clara o Anímic i als Jardins de La Mercè amb Fito Luri. Tota aquesta oferta musical que es pot consultar al web www.festivalstrenes.cat transforma Girona en la capital musical catalana del 25 de març al 30 d’abril.
Avui divendres Strenes anunciarà el darrer grup que falta per confirmar, que és el que inaugurarà l’edició d’enguany al terrat de l’Oficina de Turisme. Serà un concert que es preveu multitudinari.