L'Electrobeach supera les espectatives i tanca amb 140.000 assistents

Tiesto, Axwell ^ Ingrosso i Armin Van Buuren van posar el colofó final als tres dies de festival

Electrobeach Festival ha finalitzat superant les espectatives d’assistència de públic. Durant els tres dies que ha durat el principal festival de música electrònica de França hi han passat 140.000 persones.

Silvain Berreteaga, director del festival de Port Barcarès, s’ha mostrat satisfet perquè “l’aposta d’allargar un dia l’Electrobeach ha portat més afluència de públic a la localitat nordcatalana”.

Des de la nova etapa que va emprendre el festival fa tres anys, Electrobeach ha anat atraient cada vegada més públic gràcies a l’aposta pels millors caps de cartell del moment, a comptar amb un dels majors escenaris d’Europa i a la promoció que s’ha fet de l’esdeveniment fora de les fronteres franceses, especialment al sud dels Pirineus. En aquest sentit Berreteaga calcula que un 35% de l’assistència prové de Catalunya i la resta de l’estat, fet que suposa més de 40.000 persones.

En el tercer i darrer dia, el nombrós públic va poder gaudir de l’esperada actuació d’Armin Van Buuren, dj i productor holandès, considerat el millor del gènere trance.

Un altre dels reconeguts dj internacionals que va actuar a Port-Barcarès va ser Tiësto, que amb 21 anys de carrera, s’ha convertit en una icona de la música electrònica. Amb un interminable nombre de títols situats al número 1 en la classificació mundial ha aconseguit guanyar un prestigiós premi Grammy. La seva actuació va ser de les que va animar més el públic de Port Barcarès, gràcies a una enèrgica i acurada posada en escena molt espectacular.

Van completar les actuacions Axwell ^Ingrosso, Popov, Erick Morillo, Smash, Zedd, Christian Burkhardt, Daniel Stefanik, Dirty South, Dj Fresh, Adrien Toma, Dan Marciona, Dom Owls, Dzeko & Torres, Dzeko Torres, Maria Helena, Marwan Sabb i el català Sergi Domene.