Les Bianchis premiat per "Les Supertietes" a La Mostra d'Igualada

El Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor espectacle ja ha sigut atorgat

Les Bianchis han recollit, aquest dimecres, el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera al millor espectacle de la 27a edició de La Mostra d’Igualada per Les Supertietes. L’obra, inclosa dins l’itinerari 1 ‘Per als més petits’ (de 3 a 6 anys) explica amb contes, música i molt d’humor com la Queralt es converteix en una “supertieta” amb l’ajuda de les seves amigues Bàrbara i Magda, que ja ho són. La dramatúrgia és d’Anna Maria Ricart i es basa en el llibre ‘Contes infantils contra tot pronòstic’ d’Empar Moliner. El guardó, atorgat per votació popular, està dotat amb 1.200 euros.

El director artístic de La Mostra d’Igualada, Pep Farrés, ha destacat la importància del premi en dos vessants: d’una banda “perquè el vota el públic, a qui ens devem” i, d’una altra, perquè “és susceptible de ser programat a La Pedrera, i això és important, perquè significa feina”. També ha dit que “és molt lògic” que els espectadors hagin votat Les Supertietes com el millor espectacle de la fira ja que la proposta desprèn “frescor i un llenguatge directe cap al públic d’aquesta franja d’edat”. També ha subratllat la capacitat d’abstreure els contes d’Empar Moliner i dur-los a l’escenari.

 

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil

La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles, que aplega milers d’espectadors. ConsideradaMercat estratègic de Catalunya, nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger. Està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 27a edició s’ha celebrat del 7 al 10 d’abril de 2016 i ha acollit un total de 36.000 espectadors i 800 professionals del sector.