Les biblioteques organitzen una nova edició de l’activitat “Llegint el MOT”

Els equipaments duran a terme un club de lectura dedicat a alguns dels autors que visitaran Girona pel MOT 2022

Redacció.- Les biblioteques de Girona comencen a escalfar motors de cara al festival MOT 2022 amb l’organització d’una nova edició de l’activitat “Llegint el MOT”. Es tracta d’un club de lectura, dividit en tres sessions, sobre llibres de diversos autors o autores que participaran al festival literari de la primavera vinent. La proposta permetrà a les persones usuàries dels equipaments i al públic del festival aprofundir en l’obra dels escriptors que visitaran Girona abans que tinguin l’ocasió d’escoltar-los en directe.

L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia i compromís d’assistència, i cada trobada s’oferirà a un màxim de 15 persones. Pel que fa a la dinàmica, serà la mateixa que la de qualsevol club de lectura i cadascú es podrà inscriure a les sessions que vulgui. Tothom qui formi part del club de lectura tindrà garantit un exemplar del llibre en qüestió per poder-lo llegir prèviament, que podrà recollir durant el mes anterior a la data de la sessió del club.

A més, com a novetat, aquest any els usuaris i usuàries de l’activitat podran reservar preferentment l’accés al festival per a les xerrades dels autors llegits.

Les sessions programades, que es realitzaran entre gener i març, seran les següents: dimecres 19 de gener, a les 19 h, a la Biblioteca Ernest Lluch, La casa de foc, de Francesc Serés; dimecres 16 de febrer, a les 19 h, a la Biblioteca Antònia Adroher, Temporada de huracanes, de Fernanda Melchor, i el dimecres 16 de març, a les 19 h, a la Biblioteca Just M. Casero, Les vuit muntanyes, de Paolo Cognetti. Tots tres autors seran a Girona entre el 24 i el 26 de març, en el marc del festival MOT, que en aquesta edició està dedicat a la ruralitat des de la literatura amb el lema “Al camp”.

Les inscripcions ja estan obertes a través del web de les Biblioteques de Girona o bé presencialment a qualsevol de les biblioteques públiques de la ciutat.