Les cases de la música presenten el projecte: El grup del mes

Sedaiós, primer grup escollit, actuarà a La Mirona aquest diumenge

Primer concert d’aquest nou projecte de les Cases de la Música. El Grup del Mes sorgeix de les Cases de la Música amb L’objectiu de donar oportunitats als nous talents i canalitzar propostes que, en aquests moments, es poden obrir camí si compten amb el suport necessari. Aquesta iniciativa permetrà que un grup actuï durant el mateix mes a les cinc Cases de la Música: Mataró, L’Hospitalet, Salt, Manresa i Terrassa. Després del concert la festa continua a La Bombolla amb Oscar DJ (00:30h-gratuït)

Es treballarà amb grups emergents, els noms dels quals ja sonen dins l’escena però encara no tenen un gran poder de convocatòria. Es farà des de la qualitat musical i amb un treball de difusió integral vinculat als mitjans de comunicació del  país que, com les Cases de la Música, aposten per la música de base. Amb tot plegat, es vol oferir una visió conjunta de L’escena musical catalana més nova i actual.

VOLS ACONSEGUIR INVITACIONS PER AQUEST CONCERT?

SEDAIÓS (Pop,Bcn)
O de com un grup fet per passar L’estona es converteix en una màquina imparable de pop i soul… O no… En qualsevol cas, aquest quintet s’ha convertit en una petita i refrescant sorpresa quan el seu camí tot just comença amb un disc (?Resolen problemes’, Gandula, 2009) que es pot descarregar del seu lloc web www.myspace.com/sedaios

El grup teloner serà la gironina FILTHY SALLY (Rock acústic, Gi)
http://www.myspace.com/filthysally