Les "ciutats hub: ciutats que saben aprofitar el seu entorn per posicionar-se", eix central del Tarragona Marca Ciutat 2016

Enguany, el seminari arriba a la seva setena edició

En aquesta edició el seminari tractarà sobre les “ciutats hub: ciutats que saben aprofitar el seu entorn per posicionar-se”, com a eix central del Tarragona Marca Ciutat 2016.

Un any més el seminari reforça el seu caràcter internacional amb la participació de ponents estrangers, com Mihalis Kavaratzis i Nicholas Montemaggi.
Aprofitar els recursos de l’entorn per posicionar-se com a ciutat o destinació. Així són les anomenades “ciutats hub”, eix central del Tarragona Marca Ciutat 2016. Enguany, el seminari arriba a la seva setena edició, consolidant-se com el certamen més important a Catalunya en màrqueting de ciutats i territoris. I per tercer any consecutiu, la ciutat de Tarragona acollirà els dies 21 i 22 d’octubre a 6 ponents del món del “citymarketing” i “placebranding”, l’aplicació del màrqueting a ciutats i territoris.

Durant les dues jornades, experts nacionals i internacionals abordaran casos d’èxit vinculats a les ciutats hub, així com les tècniques i noves tendències del màrqueting i la comunicació estratègica necessàries per ajudar a les ciutats i destinacions a posicionar-se en un entorn competitiu.

 Es pot consultar el llistat complet de ponents del Tarragona Marca Ciutat 2016 al web www.marcaciutat.cat