Les 'Delicades' tornen a Barcelona

L'espectacle de T de Teatre i Alfredo Sanzol aterra al Teatre Poliorama després de cent funcions per tot l'estat

‘Delicades’ ha aconseguit des de la seva estrena al festival Grec de Barcelona 2010 un èxit total de crítica i públic, ha fet temporada al Teatro Español de Madrid (abril-maig 2011) i ha dut a terme una llarga gira que L’ha portat per teatres d’arreu de l’estat. I ara torna a la ciutat que la va veure néixer, Barcelona, a partir de L’1 de febrer i fins L’1 D’abril.

‘Delicades’ és el darrer espectacle de T de Teatre i està escrit i dirigit per Alfredo Sanzol. És una coproducció entre la companyia i el GREC Festival de Barcelona i es va convertir en L’espectacle més vist del festival al 2010.

L’humor és una constant en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol. Una manera de mirar la realitat que els ha unit per explicar ‘Delicades’; una història D’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades. Històries que fusionen la tragèdia amb la comèdia D’una manera singular. Un autor i director amb capacitat de sorpresa.

La gran acollida de públic i les magnífiques crítiques que ha rebut des de la seva estrena han propiciat la tornada a Barcelona D’aquest espectacle únic.