Les emissions històriques de Lluís Llach tornaran a veure la llum a partir del mes de juny

Els vídeos es publicaran al canal oficial YOUTUBE de l’artista

S’acaba de posar en marxa el canal oficial youtube d’en LLUÍS LLACH, on ja s’hi pot trobar bona part de la seva discografia. Ben aviat es completarà aquest catàleg discogràfic per tal que es pugui escoltar de manera gratuïta a aquesta plataforma digital tota la música de Llach.

Un canal que també servirà per recuperar un contingut audiovisual inexistent a la xarxa fins ara i que, gràcies als esforços duts a terme els darrers mesos, es podran tornar a veure. Es tracta d’un total de 7 emissions històriques de LLUÍS LLACH que segueixen vives a la memòria col·lectiva de tota una generació i que, des de la seva primera emissió a televisió no havien tornat a veure la llum. Totes aquestes peces audiovisuals aniran minutades i detallades per tal que els usuaris tinguin tota la informació sobre el clip per poder interactuar directament amb la part del vídeo que més els interessi.

El proper dimarts 7 de juny es penjarà a la xarxa el primer d’aquests vídeos: “ARA – Lluís Llach 25 anys en directe”, un programa d’una hora emès originàriament el 27 de Desembre de 1992 que commemorava el 25é aniversari de la carrera professional del cantautor. El concert va tenir lloc al Teatre Municipal de Girona l’Octubre del mateix any, i va acompanyat d’una extensa entrevista amb el compositor, i l’opinió de personalitats distingides com Xavier Sardà, Ferran Rañé, Magda Oranich, Quim Mandado, J.L. Aranguren, Joan Amèric o Lluís Gavaldà.

EL CANAL DE YOUTUBE
Periòdicament el canal de l’artista s’anirà nodrint d’aquestes peces úniques, totes de llarga durada, entre les que hi trobem:

-Concert del Camp Nou del 6 de juliol de 1985 davant més de 100.000 espectadors. El clip conté entrevistes a diverses personalitats de la cultura catalana com Josep M.Flotats, Joan Rigol o Lluís M. Xirinachs.

-Versió reduïda del recital del Camp Nou del 85. Especial emès 10 anys després amb una presentació feta pel mateix Llach. Hi apareixen cançons com “Laura”, “Un núvol blanc” o “Vaixell de Grècia”.

-Concert de presentació del disc “Porrera” al Teatre Victòria de Barcelona el 13 de Desembre de 1995. Va acompanyat d’una entrevista.

-“Verges 2007”, concert de més de 3h de durada emès amb el títol “Si em dius adéu” que posava punt final a la trajectòria artística de LLUÍS LLACH. Es va emetre en directe des del seu poble natal, front més de 5.000 persones entre les que hi va destacar la presència de gran part de la classe política catalana del moment. Una gravació que conta amb la direcció d’en Lluís Danés.

-“Germània 2007”. Emissió en directe de l’espectacle sobre l’ànima dels Països Catalans des de la plaça de bous de València l’any 2001. Consta de quatre parts diferenciades; el passat amb el contratenor Xavier Torra, el present amb la interpretació de Lluís Llach, el futur recent amb Lucrecia i el futur més llunyà amb les corals infantils.

-Retransmissió en directe del concert de LLUÍS LLACH al Palau Sant Jordi de Barcelona presentant el disc “Un pont de mar blava”. També inclou una entrevista que el programa “Zona V” va fer al mateix recinte. La gravació va anar a càrrec del director Manel HUERGA.

Per tal d’estar informats de les noves publicacions és important subscriure’s al canal http://bit.ly/lluisllach.