Les Filles Föllen col·laboren amb la ballarina i coreògrafa polonesa Barbara Wysoczanska en un espectacle participatiu

La coproducció de FiraTàrrega amb l’Ulica International Street Theatre Festival de Cracòvia forma part de les produccions transnacionals del Programa de Suport a la Creació

La companyia Les Filles Föllen, que conjuntament amb la ballarina Barbara Wysoczanska forma part del Programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega, presenta el proper dijous 31 de juliol un assaig obert de l’espectacle que estrenarà a la propera fira. Thank you for dancing és una coproducció de FiraTàrrega amb l’Ulica International Street Theatre Festival de Cracòvia.

El darrer dia de juliol es podrà veure un primer tast d’aquest espectacle de carrer dut a terme per quatre ballarines, un violoncel·lista i un director de so, en què el públic dóna instruccions als actors i participa en la construcció de la coreografia.

Sinopsi

Espectacle de dansa amb un rerefons molt lúdic que busca la participació del públic. Plantejat com un videojoc en viu, els espectadors dirigeixen una seqüència narrativa dels esdeveniments protagonitzats per quatre ballarins i un músic. Un diàleg que posa en joc la interacció en un procés creatiu. Una posada en escena de carrer que reflexiona sobre la construcció i la recepció d’una peça coreogràfica contemporània.