Les fotografies de la pandèmia en el nou videoclip de Roulotte

Sis fotoperiodistes dels principals diaris de les Balears han cedit el seu treball pel vídeo de "Codo con codo"

Redacció.- A punt de complir-se un any de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma a Espanya i el confinament domiciliari degut a la pandèmia de la COVID-19, el grup mallorquí Roulotte publica el videoclip de “Codo con codo”. Una cançó composta durant i sobre el confinament inclosa a l’últim disc “Le Mans” (Blau, 2020). El vídeo compta amb una selecció de fotografies cedides per 6 fotoperiodistes i vídeo reporters d’alguns dels mitjans de comunicació i agències més importants de les Illes Balears.

Incertesa, por, impotència, fastig… però també resiliència, germanor i agraïment. “Codo con codo” viatja, embolicada entre marcats tints de rock clàssic, pels canviants estats d’ànim pels quals molts de nosaltres hem transitat i continuem transitant durant aquest estrany any de pandèmia.

Per a la realització d’aquest vídeo, Roulotte ha comptat amb l’art i la generositat dels fotògrafs Isaac Buj, Cati Cladera, Alenadro Sepúlveda, Pere Bota, Guillem Bosch, Manu Mielniezuk i el càmera Javier Abril. Professionals de la imatge que treballen en mitjans com a Última Hora, Diari de Mallorca, Llaura Balears, IB3 Televisió, Agència EFE i Europa Press i que han viscut i retratat moltes de les increïbles imatges que ens han deixat aquests últims 12 mesos.