Les Luthiers tornen a Barcelona amb ¡Chist!, el seu nou espectacle antològic

¡Chist! és una antologia amb una selecció de les millors peces de la companyia

La mítica companyia Les Luthiers visitarà Barcelona el proper mes de març amb el seu nou espectacle ¡Chist! Antología, amb el qual el quintet torna a Espanya després de l’èxit obtingut amb Lutherapia, que es va representar a 22 ciutats espanyoles des del març de 2012. L’espectacle s’haurà estrenat prèviament el mes d’octubre a Oviedo, Corunya i Vigo. Els artistes tornaran a Espanya per presentar ¡Chist! a Madrid i Barcelona.

¡Chist! Antología és una selecció de les obres més celebrades pel públic de Les Luthiers al llarg dels seus 48 anys sobre els escenaris, i a la vegada una prova de la vigència de l’humor del quintet argentí, caracteritzat per la seva creativitat, el seu enginy i la seva ironia.

Durant més de dues hores posen a escena peces com Manuel Darío, La Comisión, El Bolero de los Celos, La Bella y Graciosa Moza Marchose a lavar la ropa, Solo necesitamos, La hija de Escipión, Encuentro en el Restaurante, entre altres; extretes dels espectacles Bromato de armonio, Viegésimo aniversario, Unen Canto con Humor o Por Humor al arte.

El nou espectacle va ser estrenat a Rosario l’any 2011 i ja ha rebut l’aplaudiment del públic i de la crítica tant d’Argentina com de Xile o Uruguai. A més de Galícia i Barcelona, ​​Les Luthiers passaran per Madrid el març de 2016.