Les millors pallasses del món es donen cita al Circ Cric per celebrar la segona edició del Festival Internacional

El Festival es portarà a terme els dies 29, 30 i 31 de maig a diverses localitzacions de Sant Esteve de Palautordera

De nou el Circ Cric acull la segona edició del Festival Internacional de Pallasses amb l’objectiu d’aconseguir un programa d’activitats que, més enllà dels espectacles de Pallasses, constitueixi un punt de trobada de la comicitat amb una mirada femenina. El Festival es portarà a terme els dies 29, 30 i 31 de maig a diverses localitzacions de Sant Esteve de Palautordera i compta amb artistes de renom a nivell internacional.

El programa del Festival inclou espectacles de gran qualitat artística de referents internacionals.Es podrà veure, per exemple a Merche Ochoa, Premio Nacional de Circo 2014 del Ministerio de Cultura, presentar el seu espectacle La Cloti va al Circ o també Entredos Premi del públic al Millor espectacle de Teatre a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca 2013. A més, el diumenge al matí es farà un especial pels més petits i tancarà el festival Pepa Plana: Premi Nacional de Cultura 2014 de la Generalitat de Catalunya, amb el seu espectacle Giulietta.

Els tres dies del festival també són un espai de trobada per a les millors pallasses del món, que aprofiten per compartir idees, inquietuds i engrescar a possibles pallasses a fer riure. Per això, una de les activitats que es realitzaran durant aquests dies és un taller sobre la pallassa i el públic, impartit per Caroline Obin els dies 27, 28 i 29 de maig.

Etiquetes:
,