?Les nenes no haurien de jugar a futboL’, al Versus Teatre

Versus Teatre assumeix la producció de L'obra de Marta Buchaca

La dramaturga i directora teatral Marta Buchaca presenta L’espectacle ?Les nenes no haurien de jugar a futboL’, al Versus Teatre, una peça plena D’intriga que la crítica ja considera ?la millor de la seva trajectòria?. L’obra es podrà veure fins al 27 de juny.

Presentada a la Cuina de la Biblioteca Francesca Bonnemaison durant el Grec del 2009, aquesta lectura ha estat L’única en aconseguir continuïtat  després de la seva única representació al festival de teatre barcelonès. Versus Teatre assumeix la producció i durant un mes la dramaturga catalana i el seu equip envairan L’espai del ?clima D’estranyesa? que conté ?Les nenes no haurien de jugar a futboL’.

Un misteri sense resoldre
?Quan penses que estàs amb algú i alguna cosa trontolla de cop, comences a desconfiar de tot’. D’aquesta reflexió parteixen les vides de L’Anna, una nena de 12 anys, la Lídia, una noia de 30, i el Josep, un home de 50, que, després de patir un accident de trànsit, es veuen qüestionades pels seus familiars, que es troben a la sala D’espera de L’hospital sense saber qui són els accidentats, de què es coneixien, per què estaven junts i on es dirigien en el moment del sinistre.
A partir de la tensa espera D’aquests tres personatges i la construcció de les històries dels seus familiars, Sara Espígul, Borja Espinosa i Susanna Garachana despleguen un treball arriscat i quasi nuu per a desvetllar, al mateix temps que el públic, L’origen de L’estranya situació. La intermitent arribada D’informacions contradictòries dels accidentats, el ball de nervis dels tres familiars i el joc psicològic que Marta Buchaca crea amb aquest ?thriller? acabarà per contagiar L’espectador de la incertesa i el neguit presents fins L’últim minut de ?Les nenes no haurien de jugar a futboL’.

Etiquetes: