Nadal al Teatre Lliure

Les obres teatrals del Nadal al Teatre Lliure

Es podrà veure "Yerma" de Federico García Lorca i "Casares - Camus: una història d'amor"

Redacció.- Les festes de Nadal arriben el Teatre Lliure amb dos muntatges teatrals: Yerma, que es podrà veure a Montjuïc del 21 de desembre al 4 de gener, i Casares – Camus: una història d’amor, que serà en cartell a Gràcia del 2 al 21 de gener.

Yerma és el clàssic de Federico García Lorca que Juan Carlos Martel Bayod va dirigir la temporada passada i que torna a la Sala Fabià Puigserver de Montjuïc. Un poema escènic sobre la maternitat protagonitzat per María Hervás, que compta amb l’espai de Frederic Amat i la música de Raül Refree.

A Gràcia, Jordi Boixaderas i Rosa Renom protagonitzaran Casares – Camus: una història d’amor, un espectacle de teatre document dirigit per Mario Gas sobre la relació entre l’actriu María Casares i l’escriptor Albert Camus a partir de les 865 cartes que es van escriure al llarg dels 15 anys que va durar la seva relació.

Passat festes tindrà lloc una nova edició de Katharsis, el cicle de teatre als marges (de l’11 al 21/01); Sísif fa no fa, el monòleg de Jordi Oriol interpretat per Carles Pedragosa sobre el mite de Sísif (estrena 25/01); Macbeth, dirigit per Pau Carrió, amb Ernest Villegas i Laia Marull (estrena 14/02), i L’imperatiu categòric, el nou text de Victoria Szpunberg sobre l’accés a l’habitatge, interpretat per Àgata Roca i Xavi Sàez (estrena 28/02).

Ja s’han posat a la venda els abonaments de Nadal, de 2, 4, 6 i 10 entrades. Inclouen una bossa del Lliure i la possibilitat d’endur-se, per només 8 €, una samarreta amb un disseny únic que il·lustra les diferents composicions de la grada de la Sala Fabià Puigserver. Es poden comprar des d’ara fins al 6 de gener del 2024 al web o a les taquilles de Gràcia i Montjuïc.

Etiquetes: