Les plantes aromàtiques. 80 aplicacions a la cuina

Nou llibre de Núria Duran i Montserrat Roig

Dilluns 25 de juny a les 19h a la llibreria Casa del Llibre de Barcelona, es presenta Les plàntes aromàtiques. 80 aplicacions de cuina, de Núria Duran i Montserrat Roig. La presentació anirà a càrrec de Roser Manent i de les autores i després d’aquesta es podrà veure una exposició de plantes aromàtiques i s’oferirà un petit tast D’alguns plats. 
Totes dues ja ens van sorprendre amb un llibre que ha tingut una molt favorable acollida: Melmelades casolanes. 80 receptes que surten bé, publicat en aquesta mateixa col·lecció. En aquest cas, les plantes aromàtiques, tradicionals a la cultura catalana, són el pretext perquè Núria Duran i Montserrat Roig mostrin com conèixer-les, cultivar-les i aprofitar-les a la cuina. Al través D’uns textos ben trobats i ben escrits,  expliquen com les seves aromes, quina és la història i a quines tradicions van lligades.

Quin és L’origen de la salsa griviche? Quantes classes de pesto hi ha? Lliguen bé la farigola i L’alfàbrega? Quan hem de plantar el julivert’ On podem trobar rementerola? En donar resposta a aquestes i tantes altres preguntes, aquest llibre pren una dimensió molt més àmplia que el D’un simple receptari. 

Etiquetes:
,