Les primeres figures del ballet rus arriben al Liceu

El repertori inclourà fragments de ?Suite Paquita?, ?El Llac dels Cignes' o ?Bakhti?.

Els dies 4 i 5 D’agost el Gran Teatre del Liceu viurà la màgia del ballet rus en un espectable que unirà a L’escenari les primeres figures de les companyies de ballet més importants com la Bolshoi, Marinsky, Kirov, entre altres. Es tracta D’una oportunitat única per gaudir de L’art del moviment de L’escola russa.
L’espectacle, de dues hores i mitja de duració, es dividirà en dos parts. A la primera es representarà ?Suite Paquita? un exemple superb de L’estil francès exportat a Sant Petesburg. Aquesta peça segueix la coreografia que Marius Petipa va idear L’any 1847, i contarà amb la presència dels ballarins Maria Alexandrova i Anton Korsakov en els papers principals, així com el cos de ballet del Staaniislavsky Ballet. Dirigit per Sergei Felin abans ballarí principal del Blolshoi Ballet.

La segona part de L’espectacle inclourà fragments D’obres com el ?Llac dels Cignes’, ?Bakthti? D’Indian Componer i Adagietto de G. Mahler -com homenatge al Mestre Mourice Bejard-, ?Tchaikovsky Pas de Deux?, ?Maldecidos a Amar? de Z. Preizner, ?Raymonda? de A. Glasunov, ?Madame Bovary? de S.Rakhmaninov i ?Don Quixote? de L. Minkus.

Els artistes provenen dels millors ballets de Rússia com el Bolshoi, Mariinsky-Kirov, Stanislavsky, Eifman Ballet i compten amb el màxim reconeixement del país cap un artista, el títol D’Artista Honorífic. Així la ciutat comtal podrà vibrar amb la presència de figures de la talla del veterà Farouk Rusimatov, Director del Mikhailovsky Ballet de St. Petesbrug, com a ballarí principal; Maria Alexandrova; Mark Peretonkin; o el premi ?Soul of Dance? del any 2008 Ivan Vasileiv entre altres.