Les Síxters retratades al Teatre del Raval

Albert Olivas és el director teatral de L'espectacle que barreja música i teatre

El Teatre del Raval acollirà del 4 al 28 de febrer L’espectacle musical Retratades.
?Retratades’ és un recorregut per la música i per la manera de ser de sis cantants, Les Síxters. Una fotografia de les relacions entre les sis dones, les seves enveges, desitjos i emocions.
 
Aquest espectacle està composat per deu temes que en algun moment de la vida de les cantants els ha marcat o els han atret per una raó o una altra. Es tracta D’una selecció de melodies arranjades a sis veus a capella, integrades en una història tan real com la vida.

Les Síxters són un grup vocal femení format el maig del 2002, especialitzat sobretot en música ?a capella?. Amb una interessant formació i bagatge musical al darrera, les uneix un interès per descobrir nous llenguatges i oferir propostes innovadores amb un segell molt personal que evoluciona en cada nou projecte.

Quatre anys de gira amb L’espectacle ?Músiques del món? i L’enregistrament del CD Haderek, ha donat a les Síxters, la solidesa per crear un espectacle més agosarat, fugint del format concert estàndard.

Sota la direcció teatral D’Albert Olivas neix Retratades, un especacle-concert, que sense perdre L’essència musical introdueix elements teatrals que el converteixen en una proposta divertida, original i del tot innovadora.

Etiquetes:
,