Les veïnes del Casc Antic presenten el seu nou treball de dansa a l'Antic Teatre

Ritme en el Temps "Pepa. Homenatge a la vida i la mort". El 20 de desembre, a les 20h

“Amb el recorregut d’un riu, símbol d’una vida, des del seu naixement fins a la seva mort, allà en la desembocadura al mar; hem volgut reflexionar sobre les pors, les il·lusions, les recerques, les inquietuds, les alegries que experimentem en el nostre navegar per aquest plàcid, generós, però alhora turbulent riu de les nostres vides.
I ho fem amb la nostra companya Pepa dins del cap i el nostre cor. Ha sigut una de les persones que hem vist arribar amb més dignitat al delta de la seva vida, que és allà on perd el seu nom com a riu, però on mai deixarà de ser aigua.”

Ja és el quart any que les veïnes i els veïns de l’Antic Teatre ballen regularment a la nostra sala. Elles són l’Aurora, la Núria, la Pilar Bayod, la Teresa, la Pepita, la Mª Carme, la Carmen, la Pilar Bajo, l’Emília, l’Enrique, el Jonatan, la Maria Isabel, la Maria, la Loli i la Margarita; 13 dones i 2 homes d’entre 65 i 92 anys, tots veïns del Casc Antic de Barcelona.

El projecte comunitari de l’Antic Teatre amb els seus veïns consisteix en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran i la presentació de mostres artístiques de forma regular durant l’any. Amb això es fa accessible el llenguatge i l’expressió artística de la dansa, amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social. De la mateixa manera es fan més visibles les necessitats i formes d’expressió de la gent més invisible del nostre barri: la gent gran.