L’escena vigatana irromp a Barcelona amb la màgia de la iaia i el talent desbordant de la joveníssima Núria Graham

El grup ha seleccionat com a talent emergent la jove promesa Núria Graham que els acompanyarà en el concert que se celebrarà el 22 de novembre a Apolo[2]

Apolo[2] acollirà el divendres 22 de novembre un dels concerts més esperats de l’any. Després de l’èxit de crítica rebut en l’estrena del seu segon treball, “On és la màgia?”, la iaia arriba a Barcelona de la mà de CURTCIRCUIT acompanyats per una de les grans revelacions d’enguany de la música catalana, la també vigatana Núria Graham.
El dissabte 14 de setembre la iaia centrava tots els focus d’atenció al Mercat de Música Viva de Vic davant l’estrena del seu segon treball després del gran èxit de crítica i públic aconseguit al 2011 amb el seu primer àlbum, “Les ratlles del banyador”. El segon treball del trio, “On és la màgia?”, suposa un important canvi de rumb per la formació osonenca que evoluciona cap a sonoritats més fosques i denses en un univers més elèctric i contundent, cançons rítmicament més complexes que van aconseguir posar dempeus el Teatre Atlàntida de Vic en la seva estrena i en la resta de concerts de la seva gira catalana i estatal.
Núria Graham ha estat l’artista seleccionada per la iaia per acompanyar-los en els seus concerts a CURTCIRCUIT. Els uneix, més enllà de la seva ciutat natal, una admiració mútua i és que, amb només 17 anys, aquesta jove vigatana d’arrels irlandeses i basques, s’ha guanyat el reconeixement unànime del públic i del sector professional com un dels talents emergents amb més projecció de Catalunya. El 22 de novembre a l’Apolo presentarà les peces recollides a la seva primera maqueta, “First tracks”, estrenada aquest mateix any.
CURTCIRCUIT
L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i Estrella Damm impulsen aquesta nova iniciativa que permet veure als grups del present i del futur junts a les millors sales de Catalunya. Amb la fórmula d’un concert doble, ASACC ha programat més d’una trentena de concerts d’abril a desembre en els quals un grup consolidat apadrina a un grup emergent, donant així l’oportunitat a nous artistes a donar-se a conèixer, al mateix temps que es posa de manifest el paper de les sales de concerts de Catalunya com a impulsor cultural i es reivindica la música en directe. ASACC i Estrella Damm impulsen Curtcircuit amb la col·laboració de la Fundació Autor de la SGAE.