L’ESMUC celebra el centenari del Palau de la Música

L'Escola Superior de Música farà una ?marató? de concerts durant tot el cap de setmana

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) portarà aquest cap de setmana els seus conjunts de cambra al Palau de la Música com a obsequi musical amb motiu de la celebració, enguany, del Centenari del Palau.
És per això que L’ESMUC ha programat un seguit de concerts de tots els conjunts instrumentals de L’Escola, a manera D’autèntica Marató Musical. Els estudiants de L’ESMUC actuaran, respectivament, el proper dissabte, 24 de maig, D’11 del matí a 15 hores, a la Plaça del Palau de la Música (conjunts de Música Tradicional, Catalana i Flamenc).
Ja diumenge, dia 25 de maig, de 10 del matí i fins les 15 hores, seran els grups de cambra del departament de Música Clàssica i Contemporània els qui actuaran al Petit Palau (accés lliure, gratuït), oferint una mostra del treball realitzat durant els últims mesos.
A la tarda, la Marató es reprendrà a partir de les 17 hores i fins a mitjanit, amb L’actuació de tots els combos de Jazz i Música Moderna (també al Petit Palau).
L.Escola no ha volgut oblidar cap dels seus conjunts instrumentals; d.aquí que la Marató es clogui el proper dilluns, dia 26 de maig, de 17 hores i fins les vuit del vespre, amb L’actuació dels conjunts del departament de Música Antiga.