L’Espai Isern Dalmau acull l’exposició ‘Medina Campeny, una trajectòria viscuda’

L’exposició es podrà visitar a partir del dimecres 20 de setembre

Redacció.- Aquest any no és un any qualsevol per a Medina Campeny: ha fet vuitanta anys en plena activitat i ja està a punt la col·locació de les quatre escultures en què ha estat treballant des del 2016 per a les torres dels quatre evangelistes de la Sagrada Família. En aquest punt àlgid de la seva carrera, l’Espai Isern Dalmau acull la inauguració Medina Campeny, una trajectòria viscuda, amb l’objectiu de plasmar la seva obra i obrir-la al públic. Comissariada per Ricard Planas, aquesta mostra té com a fil conductor el temps, i recull una trajectòria, tota una vida, tot recreant l’estudi de l’artista.

Medina Campeny sempre ha estat un escultor de vocació, autodidacte, posseïdor d’un ric bagatge d’experiències vitals que passen per alguns moments cabdals, com ara la coincidència del seu viatge a Lió per una exposició a la galeria Marcel Michaud, amb les revoltes de maig del 1968 o la seva estada de quinze anys a Nova York. Una acumulació de vivències que ha traduït en un modus operandi concret. Una oportunitat per descobrir que en la seva obra sovint és més important allò que suggereix que allò que representa.

L’exposició es podrà visitar a partir del dimecres 20 de setembre en horari d’obertura, però la inauguració oficial tindrà lloc el dimecres 27 de setembre, a les 19 h.