L'Espai Isern Dalmau de Barcelona acull l'exposició Pasqual Maragall mira, 10 anys després

La inauguració tindrà lloc aquest 17 de setembre a l'espai de la Fundació Lluís Coromina

Redacció.- L’Espai Isern Dalmau de Barcelona acull l’exposició Pasqual Maragall mira, 10 anys després, una mostra que recull diverses imatges que Pasqual Maragall va realitzar amb el seu telèfon mòbil entre el 2008 i el 2010, i que donen lloc a un sorprenent autoretrat de l’emblemàtic polític. La inauguració tindrà lloc el pròxim dijous 17 de setembre a les 19:30 h a l’espai de la Fundació Lluís Coromina.
L’acte comptarà amb la presència de Lluís Coromina, president de la Fundació, i Cristina Maragall, filla del reconegut polític i presidenta de la Fundació Pasqual Maragall. També hi seran presents Caro Garcia, principal creadora del projecte i de la publicació del fotollibre editat per BLUME, Pasqual Maragall mira, així com Rafa Badia i Ricard Planas, cocuradors d’aquesta exposició que inclourà algunes imatges inèdites que amplien i completen el projecte original.
A causa de la situació excepcional generada per la Covid-19 i les conseqüents mesures de seguretat establertes, l’exposició Pasqual Maragall mira, 10 anys després tindrà un aforament limitat. Les visites es realitzaran en grups de màxim 10 persones i els assistents disposaran d’un temps limitat per veure l’exposició.