L’espectacle “Això encara no és un espectacle”, de Toti Toronell, Pere Hosta i Tortell Poltrona és un dels principals atractius del Festival Circ Cric

L’espectacle està programat en tres sessions diferents i desembocarà en la funció definitiva “Això ja es un espectacle”, que es farà el 18 de juliol

En el marc del Festival Circ Cric, el pallasso Toti Toronell presenta, juntament amb els seus companys Pere Hosta i Tortell Poltrona, un doble espectacle, en el qual la interacció del públic serà de vital importància. La proposta “Això encara no és un espectacle” vol convidar el públic a formar part del seu procés creatiu i construir la funció definitiva, “Això ja és un espectacle”. El passat divendres 5 de juny es va realitzar la segona sessió i la seguirà una darrera prova el proper 26 de juny. Finalment, el 18 de juliol els mateixos actors presentaran “Això ja és un espectacle”, que serà el resultat de les tres produccions amb públic.

Amb la col·laboració dels espectadors i el treball dels experts pallassos, es passarà de l’“Això encara no és un espectacle” a la funció final “Això ja és un espectacle”, que es podrà veure el dissabte 18 de juliol.

Per agrair la col·laboració del públic en els assajos, essencial en aquest procés creatiu, l’organització convidarà els assistents a gaudir de l’espectacle definitiu “Això ja és un espectacle” de manera gratuïta. Amb la mirada externa del públic, a mena de director, els tres pallassos pretenen desenvolupar la seva proposta inicial. L’organització del Festival Circ Cric vol oferir una oportunitat única perquè el públic formi part del procés de creació d’un espectacle i en pugui seguir l’evolució fins a la proposta final.

Aquests espectacles estan inclosos dins de la programació de la sisena edició del Festival Circ Cric, que enguany gira al voltant del nexe entre naturalesa i art. L’esdeveniment s’organitza del 4 d’abril al 19 de juliol al municipi de Sant Esteve de Palautordera.