L’espectacle ?Boeing Boeing?, avui al Teatre Apolo

És la comèdia més aplaudida del francès Marc Camoletti i torna als escenaris amb un nou repartiment

Boeing Boeing, l’obra més aplaudida de l’autor francès Marc Camoletti, guanyadora de dos Tony Awards de Broadway el 2008, tornarà a Barcelona aquesta tardor després de la seva estrena al Teatre Coliseum a la temporada passada.
Ho farà amb una renovada posada en escena i en un nou espai, el Teatre Apolo del ParaL’lel. El text d’aquesta comèdia D’embolics ha estat revisat per Paco Mir, a partir de l’adaptació de Joan Gallart i la traducció d’Alexander Herold. El nou repartiment, encapçalat per Àlex Casanovas, incorpora a Santi Ibañez, Mercè Comes, Marta Bayarri, Beth Rodergas i Cristina Solà.

Boeing Boeing és una producció de FILA7 , integrada al grup MEDIAPRO. L’espectacle es podrà veure a partir D’avui dia 17 de setembre i les entrades ja estan a la venda. L’ estrena oficial serà el dimarts 29 de setembre. Des de la seva primera representació en els anys 60, Boeing Boeing s’ha consagrat com a referent en el
món de la comèdia teatral. El text original de Camoletti ha estat origen de nombroses versions, també una de cinematogràfica el 1965, protagonitzada per Tony Curtis i Jerry Lewis.

L’última adaptació teatral del West End estrenada al 2007 s’ha convertit en un èxit sense precedents en la cartellera londinenca. The Daily Telegraph l’ha definit com: “la comèdia més divertida de Londres”. Bernard, el seu protagonista, és un arquitecte d’èxit que està promès a la vegada amb tres hostesses de vol, Janet, Juliana i Judith, tot i que cap sap res de les altres dues. El seu paradís romàntic funciona a la perfecció: és qüestió de tenir un bon calendari de vols i comptar amb l’ajuda de la Berta, patidora
però fidel criada, que actua com a controlador de trànsit aeri romàntic. Així arrenca Boeing Boeing, però L’inesperada visita del seu vell amic Robert, els canvis de vols, les turbulències climàtiques i els nous horaris portaran als nostres protagonistes a un delirant i divertit caos, ple d’inesperades coincidències.

Etiquetes:
, ,