L'espectacle burlesc “Menjar” fa una “crítica creativa” a la indústria alimentària a través de l’humor

La companyia de “teatre burlesc musical” Zygomatic presenta l'espectacle al Teatre Municipal de Girona

Redacció.- Aquest divendres, 5 de maig, la companyia de “teatre burlesc musical” Zygomatic presenta Menjar (Manger) al Teatre Municipal de Girona; un espectacle de Ludovic Pitorin interpretat per Delphine Lafon, Benjamin Scampini, Xavier Pierre i el mateix Ludovic Pitorin i amb música de Benjamin Scampini.
L’espectacle de la companyia francesa Zygomatic va guanyar el guardó “Coup de coeur” al Festival d’Avinyó l’any 2014 amb aquest espectacle.
Menjar explica la història de la humanitat i la seva alimentació a través de quatre personatges còmics-cantants i fa una crítica mordaç a la indústria agroquímica, l’agricultura productivista, la societat de consum o el menjar-escombraria de tanta actualitat. Amb aquest espectacle els espectadors podran comprendre algunes de les raons per les que es comencen a plantejar els impostos a alguns aliments supercalòrics.
Ludovic Pitorin va crear la companyia Zygomatic l’any 2002 amb la voluntat de fer un “teatre de resistència per riure, que es troba entre l’humor i la poesia, entre allò burlesc i allò tràgic”.