L'espectacle "Cos" d'Albert Roig i "Visitacions" de Maria Pons inauguren divendres la 9à edició de Litterarum

Móra d’Ebre es convertirà un any més en l’epicentre de les lletres posades a escena i en l’aparador de la producció editorial ebrenca

Tot està a punt a Móra d’Ebre per acollir la novena edició de Litterarum, Fira d’Espectacles Literaris, un esdeveniment cultural que durant tres dies, del 27 al 29 maig, convertirà la capital de la Ribera d’Ebre en l’epicentre les lletres posades a escena i que com cada any coincideix amb la Fira del Llibre Ebrenc, l’aparador de la producció literària i editorial d’autors o de temàtica de les Terres de l’Ebre i de la seua àrea d’influència.

Per primera vegada, Litterarum tindrà enguany un espectacle inaugural que es representarà divendres a les 10 de la nit a La Llanterna Teatre. Es tracta de Cos. Les èglogues d’Estellés i el barri xino de Blai Bonet, de la Companyia Cos, una obra inspirada en els poemes del poeta valencià Vicent Andrés Estellés i de l’illenc Blai Bonet sota la dramatúrgia del poeta tortosí Albert Roig. Aquest espectacle inaugural es retransmetrà en directe a tot Catalunya través de les televisions locals de la Xarxa de Comunicació Local i també incorporarà un tast de l’acció literària Visitacions, de l’artista ampostina Maria Pons, que incorpora textos d’escriptors ebrencs, com Bladé, Arbó i Moncada, i s’inspira en diversos elements del patrimoni cultural immaterial de les Terres de l’Ebre.