L’espectacle “Fashion Freak Show” de Jean Paul Gaultier arribarà a Barcelona

El Teatre Coliseum acollirà del 5 al 21 d'abril aquesta escandalosa i divertida proposta sobre l'enfant terrible de la moda francesa

Redacció.- El vessant més artístic del dissenyador francès Jean Paul Gaultier aterrarà a Barcelona el proper 4 d’abril amb l’estrena al Teatre Coliseum del seu espectacle Fashion Freak Show, una extraordinària producció a mig camí entre revista de cabaret i comèdia musical que estarà en cartellera fins el 21 d’abril. La producció té una escenografia impactant i una banda sonora inèdita i reuneix sobre l’escenari una quinzena d’artistes provinents del món del circ, del teatre, de la música i de la dansa. Un espectacle totalment excèntric que posa al descobert l’abast de l’energia creativa i l’audàcia del reconegut dissenyador francès. Des de l’alta costura fins a la música, passant pel cinema i la dansa, Fashion Freak Show ret un homenatge brillant i divertit als darrers 50 anys de la cultura pop.

Després de conquerir el Folies Bergére de París el 2019 i el Roundhouse de Londres el 2022, “Fashion Freak Show” de Gaultier es prepara per sorprendre el públic barceloní amb la seva combinació de revista, concert pop i desfilada de moda. Actors, ballarins i artistes de circ ompliran l’escenari, interpretant personatges extravagants i apassionats que es despleguen en un teló de fons compost per una gegantina pantalla de vídeo.

Musicalment, “Fashion Freak Show” és una oda a la diversitat, abastant gèneres des de la música disco fins al funk, el pop, el rock, la new wave i el punk. Tot això, de la mà d´una col·laboració amb TS3 (A Fimalac Entertainment Company), RGM Productions i Avex Entertainment.

Un espectacle sense precedents de moda, teatre i música

Estrelles com Rossy de Palma i Catherine Deneuve fan aparicions especials al xou aportant encara més glamour a la producció. De Palma interpreta la mestra de joventut de Gaultier mentre que Deneuve posa la veu alhora d’anunciar els noms que el dissenyador ha donat a les seves innovadores creacions d’alta costura masculina dels 90.

Simon Phillips és l’assessor artístic del show. Mentre que el mateix Gaultier serveix no només com a dissenyador de vestuari, sinó que també exerceix de director i guionista de l’espectacle oferint una mirada introspectiva a la seva vida i carrera.

Des de la infantesa fins als primers anys de carrera, des de les desfilades de moda més grans fins a les nits salvatges a Le Palace o Londres, Jean Paul Gaultier comparteix el seu diari de l’època i ret homenatge als que han inspirat en el cinema (Pedro Almodóvar, Luc Besson), música (Madonna, Kylie Minogue, Myléne Farmer) i dansa (Régine Chopinot, Angelin Prejlocaj).

Videoclips i inèdits sainets repassen els períodes clau de la carrera del dissenyador amb la seva marinera a ratlles, obrint-li les portes, entre bastidors, de les seves emblemàtiques creacions, com la cotilla rosa de Madonna amb les copes còniques. A l’espectacle, concebut com una gran festa, Jean Paul Gaultier tornarà a sorprendre amb centenars de nous vestits exclusius, incorporats dins d’una exuberant escenografia, sense oblidar-se de les creacions més icòniques.