L’espectacle visitarà diferents municipis catalans en el marc del programa Cultura en Gira

?1, 2, 3 Poma? un muntatge de la companyia Daraomai


La Plaça dels Jurats de Girona acollirà dilluns vinent, 2 D’agost, L’espectacle de circ ?1, 2, 3 Poma!? de la companyia Daraomai, que visitarà tres municipis catalans més durant el segon semestre de 2010 en el marc del programa Cultura en Gira del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
?1, 2, 3 Poma? és un espectacle tendre i original ple de detalls acrobàtics amb moments de gran impacte visual, que gira al voltant D’una cosa tan quotidiana com pot semblar una poma. Qui pot resistir-se al gust D’una poma? Aigua, potassi, sodi, ferro, vitamines i fibra són els seus secrets nutritius. Però també dissimula un poder simbòlic del qual ningú no pot escapar-se. Fruita de la perfecció i saviesa, D’amor i d’immortalitat, és un subjecte present al nostre inconscient col·lectiu. El seu caràcter universal esdevé unificant: així cadascú es podrà identificar a través de situacions inesperades, desenvolupades pels personatges D’aquest espectacle.
La gira ?1, 2, 3 Poma? s’inclou en el programa Cultura en Gira, coordinat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació amb L’objectiu de reforçar L’activitat cultural dels municipis i garantir L’accés dels ciutadans i ciutadanes de tot el territori a espectacles, concerts i exposicions professionals de qualitat. A través D’aquesta gira, el Departament també continua amb la seva línia de promoció D’activitats i espectacles de circ per crear una programació estable a veles, teatres i espais municipals.