L’Estrany arrenca demà la seva programació amb l'actuació de Tias&WaitinTom

El Traç Tocat tindrà lloc a la Plaça Major a les 19h, seguidament actuarà Desert a bord de la Barca Tirona i la resta d’actuacions es realitzaran a la Fundació Coromina - espai eat art

El Festival de Música Insòlita i Electrònica de Banyoles, que es celebrarà durant els dies 1 i 2 d’agost a sis espais de la ciutat, inaugura demà 1 d’agost la seva sisena edició amb l’espectacle TraçTocat. Just després (20:45h) tindrà lloc l’actuació de Desert a bord de la Barca Tirona. El festival acabarà la seva primera jornada a la Fundació Lluís Coromina – espai eat art (22h) amb l’inauguració de l’exposició fotogràfica de Julio Estrela i les actucacions de Throwing Snow, Lost Twin, Xtrngr i Dj Der.

TraçTocat, l’espectacle inaugural d’aquesta sisena edició començarà a les 19h de la tarda a la plaça major i durant una hora i mitja Tias&WaitinTom, mostrarà al públic per primera vegada a l’Estat Espanyol el seu repertori de profundes melodies formades per la veu de Tias i bases electròniques de Tom. Al mateix temps, més de 30 artistes plàstics i de street art vinguts d’arreu de Catalunya realitzaran les seves obres a partir de la inspiració que els transmeti el duet Alemany. Entre els artistes que pintaran en directe s’hi troben el reconegut artista visual Quim Moya, els Banyolins Jordi Martínez i Albert Pascual i el Gironí fundador de Art Cluster Jofre Oliveras.

A les 20:45h Desert actuarà a bord de la Barca Tirona en un íntim concert fent la volta a l’estany. Les entrades de Desert, tot i que estan a punt d’exhaurir-se, encara que es poden adquirir a través de la web del festival (www.estrany.info/entrades) o bé directament a la Barca Tirona abans de l’actuació.

La programació continua a la Fundació Lluís Coromina – espai eat art (22:00h). Julio Estrela, professional del món de la creativitat i del branding, inaugurarà la seva exposició fotogràfica formada per un recull de les seves creacions de temàtiques gastronòmiques i del branding, que han portat a l’autor a ser una de les persones més influents a la xarxa Instagram. Paralel·lament el xef Pau Lleal oferirà als assistents una de les seves tapes de gastronomia creativa. Tot seguit, el pati de l’eat art ballarà al ritme de les actuacions del reconegut productor Throwing Snow, Lost Twin i Xtrngr. A la Fundació Coromina – espai eat art s’hi podrà accedir amb la polsera de L’Estrany, tenint en compte que té un aforament limitat.