L’èxit “Guillermotta”, de Jordi Prat i Coll, anuncia noves funcions a El Maldà

L'espectacle ha sigut premiat amb els Premis de La Crítica 2021 i els Premis Teatre Barcelona 2022

Redacció.- El Maldà tornarà a acollir l’exitós espectacle Guillermotta de Jordi Prat i Coll, interpretat per Jordi Vidal i amb direcció musical de Jordi Cornudella, qui també hi serà al piano. Les tres funcions d’enguany ja tenen totes les entrades exhaurides, però Guillermotta tornarà la propera temporada 24-25 amb 3 noves funcions més al novembre i desembre, que ja estan a la venda.

L’espectacle de teatre musical rendeix homenatge a la cantautora i actriu Guillermina Motta amb un concert que rememora una època i que no vol perdre el fil del temps, al contrari, se’l vol fer seu. El dramaturg i director ha creat “una dramatúrgia que ens permeti cantar cançons investigant els límits performàticscomenta Jordi Prat i Coll. “En aquest cas, ens hem posat la perruca per a ser ella. Ens hem inventat un beuratge, com el que es bevia ella a Les Guillermines del rei Salomó, per esdevenir vedettes menjamascles i també elegants chansonieres. Ho hem fet perquè ens estimem la seva música, les lletres que mouen aquesta música i sobretot l’ànima que les va unir.”, afegeix l’autor.

Un musical divertit, tendre, seductor i íntim amb un Jordi Vidal versàtil que es posa en la pell d’una dona que “ha sabut navegar per aquest país nostre aportant intel·ligència, gust, murrieria, ironia i sobretot coherència i estima per tot un patrimoni cultural. Per a nosaltres tot un referent que volem reivindicar”, comenta Prat i Coll. 

Guillermotta va ser premiat com a “Millor Actor de Teatre Musical” pels Premis de la Crítica 2021 i com  a “Millor Musical de Proximitat” i “Millor Interpretació de Musical” pels Premis Teatre Barcelona 2022. L’espectacle, que continua sent un èxit, es podrà veure a El Maldà els dies 5, 12 i 19 de maig i ja compta amb totes les entrades exhaurides des de fa mesos. 

L’espectacle-concert tornarà amb 3 funcions més, 17 i 24 de novembre i 1 desembre de 2024 en el mateix horari de diumenges a les 12h, les entrades ja es poden comprar al web d’El Maldà.

Sinopsi

Concert íntim de cançons de la Guillermina Motta interpretades per un alter ego molt particular, anomenat Guillermotta, encarnat per Jordi Vidal, acompanyat de Jordi Cornudella al piano, sota la direcció de Jordi Prat i Coll.

Sensibilitat, ironia, compromís, mamarraxisme, poesia….en definitiva, bones cançons en bona companyia.

Fitxa artística 

Dramatúrgia i direcció: Jordi Prat i Coll
Direcció musical: Jordi Cornudella
Intèrpret: Jordi Vidal
Piano: Jordi Cornudella
Vestuari: Míriam Compte
Caracterització: Núria Llunell
Espai escènic i Il·luminació: Joan Griset
Disseny cartell: David Pintó
Fotografies: Pere Elies

Agraïments: Sala Atrium i Judit Ferrer

Etiquetes: