L’exposició #ArtVeuiVot, que reuneix 80 artistes a favor del Dret a Decidir, arriba a Girona

Javier Mariscal, Perejaume, Marcel·lí Antúnez i Manel Fontdevila són quatre dels 80 artistes que hi ha col·laborat

L’exposició d’arts plàstiques #ArtVeuiVot arriba el dimarts 13 de gener a Girona, en la tercera de les quatre itineràncies de la mostra, que ja ha passat per Lleida durant el mes de desembre i visitarà els propers mesos Sabadell i Tortosa. La inauguració a Girona tindrà lloc el dimarts 13 a les 20h a la Fundació Valvi (Gran Via de Jaume I, 42) amb la presència de l’Il·lm. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, alcalde de Girona; el Sr. Xavier Vinyals i Capdepon, president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes com a representant de les entitats d’El Clauer, i el Sr. Joaquim Vidal i Perpinyà, president de la Fundació Valvi.

#ArtVeuiVot és l’exposició que reuneix l’obra d’una vuitantena d’artistes que s’han unit per fer sentir la seva veu a favor del dret a decidir. Cridats per un seguit d’entitats de la societat civil catalana, han ofert les seves obres, que inclouen il·lustració, imatge gràfica, poesia visual, humor crític i propostes conceptuals o textuals. La mostra ha estat comissariada per Pilar Pacerisas i Ignasi Domènech i es podrà veure a la Fundació Valvi de Girona del 13 de gener al 7 de febrer; a l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell (del 10 de febrer a l’1 de març), i a la Universitat Rovira i Virgili de Tortosa (del 16 de març al 30 d’abril).

A més, #ArtVeuiVot té una vocació participativa, i vol comptar amb la col·laboració activa de la societat civil, de la mateixa manera que està passant amb el procés sobiranista. La mostra ja compta amb diverses col·laboracions que nodreixen la part on-line de l’exposició i que es poden visualitzar a l’apartat Les vostres creacions de la web www.artveuivot.cat.  

A l’exposició participen artistes com Francesc Abad, Jordi Abelló, Pep Admetlla, Artur Aguilar, Franc Aleu, Vicenç Altaió, Ernest Altés, América Sánchez, Nora Ancarola, Enric Ansesa, ANT (Anthony Garner), Marcel·lí Antúnez, Eduard Arranz-Bravo, Francesc Artigau, Isabel Banal i Jordi Canudas, Leonard Beard, Jordi Borràs Abelló, J. M. Calleja, Jordi Cerdà, Montserrat Costa, Jordi Cuyàs, Marcel Dalmau, Quim Domene, Pep Duran, Begoña Egurbide, Esquerrà, Eulàlia, Evru, Ester Ferrando, Manel Fontdevila, i molts més.