L'exposició Creure en 10 coses impossibles abans d'esmorzar dóna inici a la celebració dels 25+1 anys d'H. Associació

Redacció.- Aquest passat dissabte es va inaugurar l’exposició Creure en 10 coses impossibles abans d’esmorzar que dóna inici a la celebració dels 25+1 anys d’H. Associació per a les Arts Contemporànies amb un gran èxit de públic.
La mostra recull una desena d’obres que diversos artistes han realitzat a través de performances al mateix moment de l’estrena. D’aquesta manera se simbolitza “el concepte de festa i el seu ritual partint de les traces que han deixat les accions”, comenten el seus comissaris, els joves artistes Arnau Musach i Irene Solà.

L’exposició s’ha iniciat amb la penjada d’una pancarta a l’exterior amb un missatge en rus; ha seguit amb els artistes Oskar Garcia, que ha interpretat un cant bretó amb els peus nus deixant petjades damunt d’una superfície de fang;Ariadna Guiteras que ha realitzat un recital de sons onomatopeics; la projecció d’un atles d’imatges d’Oscar Holloway; i la interpretació de Guillem Gallifa que ha relacionat les cartes del tarot amb textos religiosos des d’una espècie d’altar amb espelmes.

Tant Musach com Solà es mostren sorpresos davant la gran quantitat de públic que ha vingut a la inauguració i que ha desbordat les previsions.