L’exposició del MEV El cel pintat. El baldaquí de Tost ja es pot consultar per Internet

El Museu Episcopal de Vic (MEV) va tancar L'exposició el passat diumenge però la mostra seguirà a la xarxa

L’exposició El cel pintat. El baldaquí de Tost, que s’ha pogut veure els últims mesos al MEV, es va clausurar el passat diumenge 16 de novembre però continuarà a L’abast del públic a través D’Internet.
Aquesta iniciativa que ja es va dur a terme amb L’anterior exposició temporal del MEV, Gilabertus. Un viatge decisiu a la descoberta del romànic (www.museuepiscopalvic.com/gilabertus/ ) és una de les apostes del Museu per les noves tecnologies. El web www.museuepiscopalvic.com/Tost permet fer una visita virtual a L’exposició a través D’un reportatge fotogràfic o aprofundir i entretenir-se en cada un dels àmbits de la mostra. Però un dels aspectes més remarcables és la possibilitat que ofereix aquest mitjà D’incorporar material multimèdia, especialment els videos que s’han realitzat al voltant de L’exposició, que fan més propera la visita a L’usuari de la pàgina web.
El format D’exposició dossier D’El cel pintat. El baldaquí de Tost ha estat D’una importància cabdal ja que ha permès fer noves aportacions en la història de L’art romànic. Aquesta inauguració del web de la mostra garanteix la possibilitat de continuar contemplant junta L’obra, el baldaquí de Tost, un dels conjunts dispersos més importants del romànic que es conserva entre el MEV i el MNAC, dos museus amb les col·leccions D’art medieval més importants, no només de Catalunya, sinó també del món.

Etiquetes: