L’exposició ?Rubio. A través del temps i L’espai? serà al MAMT

L'obra és una síntesi de la trajectòria artística de L'autor

El Museu D’Art Modern de Tarragona presentarà, a partir D’avui dilluns, una retrospectiva del pintor i gravador Mariano Rubio, sota el títol ?Rubio. A través del temps i L’espai?, així com una monografia que sota el mateix títol ha elaborat José Verón i que la Diputació de Tarragona coedita amb Viena Edicions en la coL’lecció de llibres D’art Tamarit.
Mariano Rubio és un home actual que fonamenta el seu treball en les fonts que han alimentat les cultures mediterrànies. Emmarca la seva obra en tres territoris: Calatayud, la seva ciutat nadiua, Tarragona, la ciutat que L’ha acollit i Europa, el territori que L’enriquí en L’àmbit personal i professional.

L’obra que presenta aquesta exposició és una síntesi de la seva trajectòria artística, destacant les temàtiques que han estat una constant al llarg de la seva vida: la ciutat, L’esport, la comunicació, L’arqueologia, D’entre D’altres, el tractament de les quals s’ha anat renovant mitjançant tècniques de pintura i gravat sorgides del seu esperit innovador. L’exposició es podrà veure fins el dia 18 D’octubre.