L’exposició ?Talent Latent’ es podrà veure en set municipis catalans

La mostra acull obres de 15 artistes provinents D'onze països D'Europa

L’Espai Zero1 D’Olot acull a partir D’avui L’exposició itinerant Talent Latent, organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a través de la Direcció General de Cooperació Cultural. La mostra es podrà visitar a aquest municipi fins al 30 D’agost. A L’acte D’inauguració també hi assistirà la comissària de L’exposició, Tanit Plana.
Talent Latent ja es va poder veure al festival SCAN?08, Manifestació Fotogràfica, organitzat pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i que va tenir lloc a Tarragona del 14 al 20 D’abril de 2008. Prenent com a base aquesta exposició, la Direcció General de Cooperació Cultural ha fet una adaptació per promoure la seva itinerància, la qual es fa amb la coL’laboració dels ajuntaments de Sabadell, El Prat de Llobregat, Girona, Olot, Vilanova i la Geltrú, Terrassa i Ripollet. Cadascun D’aquests municipis acollirà una part de les obres que formen Talent Latent.

Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, la itinerància recull L’obra de quinze artistes provinents D’onze països D’Europa, Amèrica i Àsia, seleccionats entre més de cent projectes, prèvia proposta de professionals de tot el món en contacte habitual amb autors en la fase inicial de la seva trajectòria.

Aquesta és la sisena mostra itinerant que el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació produeix i ofereix als municipis amb la voluntat d’apropar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.