L’exposició VÍKINGS del Museu Marítim de Barcelona supera ja als 50.000 visitants

L’exposició, inaugurada el passat 8 d’abril i accessible fins al 28 de setembre, mostra qui eren els Homes del Nord, com vivien i com es relacionaven amb altres cultures europees

Els VÍKINGS han arribat amb força a la ciutat de Barcelona i ho demostren els més de 50.000 visitants que ja han gaudit de l’exposició que ofereix el Museu Marítim de Barcelona, des del 8 d’abril al 28 de setembre de 2014.

L’exposició mostra 8 àmbits diferents de la vida quotidiana i guerrera dels víkings i cerca trencar amb estereotips com ara que eren únicament un poble de saquejadors ferotges i que portaven cascs amb banyes. Així, VÍKINGS recull les tradicions, les creences religioses, els viatges i expedicions, la vida en comunitat, l’activitat comercial o la magnífica artesania dels Homes del Nord.

A més de la venda d’entrades a taquilla, el Museu ha organitzat altres activitats de temàtica víking amb l’objectiu d’arribar a tots els públics. Així, s’han realitzat visites guiades per a grups, activitats i tallers per a nens i nenes (creació d’un drakar, de joies víking, víkings i arqueòlegs a bord del pailebot Santa Eulàlia, etc.), així com altres esdeveniments de caràcter familiar (inauguració infantil) o festiu (amb la festa VÍKINGS Moritz).