L’Habitació de Verònica, un thriller trepidant portat al teatre

L'obra del mestre del suspens, Ira Levin, es presentarà aquest dissabte al Teatre Auditori de Granollers

Tot i ser més habitual veure les obres D’Ira Levin a la gran pantalla, ara amb L’Habitació de Verònica L’espectador podrà viure L’intriga de la trama en directe gràcies a la seva adaptació teatral. La funció es representarà el proper dissabte 13 de febrer, a les deu de la nit, al Teatre Auditori de Granollers.

L’obra la condueixen quatre personatges, una parella jove D’enamorats, Susan (Sílvia Marty) i Larry (Miquel Sitjar) que coincideixen en un parc amb una altre parella, el senyor i la senyora Mackey (Lluís Soler i Mercè Montalà), servents de la poderosa família Bravissant. Aquesta segona parella veuen en Susan la viva imatge D’una noia anomenada Verònica, morta fa molts anys, raó per la qual L’hi demanen que es reencarni durant una estona en Verònica perquè una germana de la difunta, ara vella i senil, revisqui aquella època.

L’adaptació de la novel·la ve de mà D’Héctor Claramunt que s’estrena com a director teatral, ja que fins ara havia treballat en els papers D’actor, en teatre, cinema i televisió, i guionista. En aquest cas, el director s’ha atrevit amb el repte que suposa L’obra, D’una banda, per ser un gènere poc habitual en L’escena teatral; i, D’altra banda, per la dificultat de donar la dosi de realisme necessari per aconseguir atrapar a L’espectador en la trama que anirà desengranant mica en mica.

Etiquetes:
,