L’hotel CMC Girona s’integra al grup BWH Hotel Group

L'empresa americana tindrà cinc hotels a Catalunya

Redacció.- L’Hotel CMC Girona, l’establiment de 4* del grup Hotels CMC, ha anunciat avui la seva incorporació a una de les cadenes hoteleres internacionals de més prestigi, el grup BWH Hotel Group. D’aquesta manera, l’empresa americana suma el seu setè establiment a la península ibèrica, cinc dels quals són a Catalunya.

Mitjançant aquest acord, CMC Girona es consolida i es converteix en Best Western Premier CMC Girona, marca que recopila una exclusiva col·lecció d’hotels, seleccionats amb cura, que ofereix als viatgers una completa gamma de serveis i comoditats, adaptats a les necessitats dels clients actuals més exigents. L´hoste tindrà l´oportunitat de gaudir d´una experiència genuïna, que reflecteix la personalitat única de l´entorn local, amb el màxim nivell de detall per assegurar una estada veritablement autèntica i sofisticada de primer nivell.

BWH Hotel ha destacat la importància d’afegir al grup un nou hotel com l’ara anomenat Best Western Premier CMC Girona: “Girona és, cada vegada més, una de les destinacions turístiques més importants a Catalunya i Espanya. És per això que una cadena global com la nostra està molt satisfeta de comptar amb un nou establiment en aquesta ciutat, i vol donar suport activament al continu creixement i desenvolupament internacional de la destinació”.

Per la seva banda, Carolina Justribó, Directora de Vendes per a Espanya, Portugal i Irlanda a BWH Group ha destacat el potencial de BWH per atraure diferents segments de mercat i orígens de negoci al nou Best Western Premier CMC Girona: “des de viatgers d’oci atrets per la bellesa i els atractius de la ciutat i de l’entorn, especialment els culturals, gastronòmics i esportius, fins i tot viatgers de negocis que necessiten desenvolupar la seva activitat comercial o que assisteixen als diferents esdeveniments que tenen lloc a la ciutat. El nostre objectiu és ajudar el nou Best Western Premier CMC Girona a posicionar-se com el referent de la ciutat a mercats internacionals, aprofitant la nostra força i reconeixement demarca”.

Per la seva banda, Eduard Moret, soci de CMC Hotels, s’ha felicitat per l’entrada del CMC Girona al Best Western Hotel Group. “Integrar-se en un grup internacional és una oportunitat única perquè el CMC Girona pugui assolir grans resultats. Fins ara, ha estat un hotel que ha funcionat molt bé. En aquesta nova etapa esperem un creixement encara més gran alhora que aportem valor a l’experiència dels nostres hostes”.