L'Humus arrela a la Mediterrània

L’oferta off creix amb la programació de 10 grups de l’escena folk catalana, combinant formacions emergents i d’altres de consolidades

L’Humus Mediterrani, la secció off de la Fira Mediterrània de Manresa que acull les propostes més properes a l’arrel tradicional, iniciativa de l’espai de música i cultura D’Arrel, programa 10 concerts entre dijous 9 d’octubre, i diumenge 12. Es tracta d’una iniciativa que complementa l’oferta oficial de la Fira, amb una selecció de grups emergents de l’escena folk catalana.

La programació de l’Humus Mediterrani vol donar a conèixer les persones o grups que han preservat o creat música i cançó tradicional, grups amateurs que la practiquen arreu del país i els alumnes de les escoles de música d’arrel tradicional dels Països Catalans, en el marc ideal que suposa la Fira Mediterrània.

Cal remarcar la diversitat dels concerts programats i la qualitat dels grups. Humus procura també incorporar grups de Manresa o del Bages als concerts, i en aquest sentit, enguany hi participen 3 grups bagencs.