LIMBAS

L’actriu catalana Ester Formosa presenta LIMBAS, un viatge musical per les ribes del Mediterrani occidental

Dijous 9 de juliol a les 21:30h al Centre Artesà Tradicionàrius, la cantant i actriu catalana Ester Formosa presentarà LIMBAS, un viatge musical per les ribes del Mediterrani occidental, en la qual l’acompanyaran el vocalista occità Renat Sette, l’últim trobador Provençal hereu de la tradició mil·lenària dels trobadors de la Provença; i els impuslors del projecte Elva Lutza, el duo sard revelació de l’última temporada musical, amb l’espert cantant i trompetista Nico Casu i el guitarrista Gianluca Dessì.

Limbas és una producció original, un concert interpretat per algunes de les veus més boniques i més importants del panorama tradicional i d’autor d’algunes de les nacions sense estat del sud oest d’Europa: Sardenya, principalment, i després Catalunya i Provença. Aquest concert és un veritable viatge sonor per les tradicions i la contemporaneïtat de tres universos diferents. Tres pobles que tenen en comú el fet d’expressar-se en una llengua que no és la llengua oficial, i també el de reclinar-se vora un mateix mar. Cançons infantils i de bressol, cançons de festa i cants de treball s’alternen en una successió imprevisible i poc freqüent, sempre plena de sorpreses per al públic. Amb arranjaments que trenquen les barreres d’aquest gènere per donar vida a un espectacle musical divertit i interessant, també per aquells oïdors ocasionals i poc coneixedors del gènere. 

El preu de l’entrada a taquilla serà de 12€ i l’anticipada a 10€, tots aquells que siguin amics del C.A.T tindran un preu especial a 6€. 

Es podrà seguir el concert per les xarxes socials: @tradicionarius #tradicionarius #LIMBAS