L’Ingràvid de Figueres torna a l’Arts Santa Mònica

Del 26 de juny al 12 de juliol el Festival de Cultura Contemporània de l’Empordà aproparà als barcelonins tot el que es cou a l’Alt Empordà

Després de “tastar la centralitat” en la darrera edició del Festival, encetant una nova programació a l’Arts
Santa Mònica de Barcelona, el festival empordanès Ingràvid torna enguany amb instal·lacions artístiques, poesia, música, documentals i tallers familiars al voltant de la creació contemporània.

La segona edició d’Ingràvid a Barcelona vol fer encara més palesa la “fórmula” Ingràvid, que no és altra cosa que la de connectar sectors socials, laborals i econòmics a través de la creativitat i la producció artística.

La idea és apropar als Barcelonins el que s’està coent al nord de Catalunya, i alhora oferir l’oportunitat de donar mobilitat a diverses peces produïdes per Ingràvid en anteriors edicions, tot fent-les més visibles.

Ingràvid pretén fer arribar la cultura contemporània a tothom a través de l’aprenentatge, el coneixement i la creativitat. Per això aquesta edició posa èmfasi en l’espai públic com a espai compartit de socialització, joc, conversa… i per tant creació.

Ingràvid 2015 comptarà amb instal·lacions artístiques, produccions pròpies i co-produccions, activitats familiars i infantils, poesia i música, intervencions a l’espai públic, exposicions a comerços i aparadors, taules rodones, mostra de creadors… de Martí Sales, Editorial Males Herbes, Manel Gràvalos, David Juàrez, Pau Faus, Sonia Gómez, Bradien, Eduard Escoffet, Domènec, Roc Parés, Job Ramos, Pau Rodríguez (Za!), Edi Pou (Za!), Sara Fontán, Vicent Domènech, Estel Boada, Xavi Lloses, Paula Artés, Arnau Solé, Júlia Ramiro, Tanit Plana, Oriol Comas, i Xavi Lozano.