Literatura per a tots els gustos

Móra D'Ebre acull des D'avui i fins diumenge el Litterarum, Fira D'Espectacles Literaris

El Litterarum durarà tres dies i té per objectiu principal donar a conèixer tots els espectacles al voltant de la literatura principalment en llengua catalana existents i apropar-los a professionals de L’àmbit de la gestió cultural, tècnics culturals D’administracions públiques, centres D’estudis o associacions cultural per tal que aquests els incloguin a la programació de les diverses activitats que es realitzen arreu dels territoris de parla catalana.
A més, es vol promocionar la literatura i els escriptors i escriptores en llengua catalana apropant-la al gran públic que gaudirà, i coneixerà més la literatura i els seus escriptors a través dels espectacles i activitats paral·leles que s’organitzaran durant els dies de la Fira.

Entre la programació prevista, el públic podrà veure espectacles de Trocateatre, la Companyia del Príncep Totilau, Teatre de Mergència, Oliva trencada, entre D’altres. El Literarum s’enmarca dins la VI Fira del Llibre Ebrenc i està organitzada pel Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

La fira D’espectacles literaris s’ha obert a la participació de les companyies, grups, col·lectius, intèrprets, associacions… que han presentat propostes amb un plantejament professional de les diferents disciplines de les arts de L’espectacle i que tenen la literatura principalment en llengua catalana com a eix central.