LleidArt Ensemble porta a l’Auditori la música de sèries de televisió dels 80, com ‘Bola de Drac’, ‘Popeye’ i ‘Oliver i Benji’ a l’espectacle ‘Fora de Sèrie’

L'espectacle s’estrena el dissabte el 28 d’abril

Redacció.– L’Auditori Enric Granados de Lleida acollirà el pròxim dissabte 28 d’abril l’estrena de ‘Fora de Sèrie. La música de la petita pantalla’, espectacle de l’agrupació LleidArt Ensemble, que farà reviure els temes musicals més sonats de la petita pantalla des dels anys 80 fins a l’actualitat.

LleidArt Ensemble, formació de cambra resident a l’Auditori Enric Granados, vol anar més enllà de la música clàssica, i per aquest motiu presenta una proposta escenificada amb la direcció artística de Ramon Molins. En aquesta ocasió, LleidArt Ensemble ha comptat amb el compositor de les Borges Blanques Jordi Nus, autor de la banda sonora de ‘Vida privada’, minisèrie dirigida per Sílvia Munt, que s’estrenarà el mes de maig a TV3. L’obra és la primera producció del programa Impulsa del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya (Cecaac).

Nou músics de la formació pujaran a l’escenari a ‘Fora de Sèrie’ per interpretar temes de ‘Bola de Drac’, ‘Joc de Trons’ o de produccions catalanes, com ‘Merlí’, ‘El cor de la ciutat’ o ‘Nissaga de poder’. L’espectacle està programat per al dissabte 28 d’abril a les 19 hores a l’Auditori Municipal. Les entrades, que ja estan a la venda, costen 13 €, 11 si s’adquireixen de forma anticipada. El concert està organitzat amb la Paeria i l’Auditori Enric Granados, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya.

Sobre LleidArt Ensemble LleidArt

Ensemble és una associació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals els últims anys i que han ampliat els seus estudis a escoles d’alt prestigi d’arreu. Des de l’any 2013, és grup resident a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.