Lliurament de premis i inauguració de L’exposició Olvaneja

Aquesta iniciativa s'emmarca dins el moviment slow

Avui divendres,L’Ajuntament D’Olvan, acollirà el lliurament de premis dels participants a Olvaneja. I Concurs de fotografia slow per a la creació de postals D’Olvan i Cal Rosal.
En el marc de L’acte també es podrà visitar L’espai expositiu en el qual hi ha recollides totes les imatges participants, els fragments de la vida quotidiana dels dos pobles.
Van ser més de 100 les persones que van participar en aquesta iniciativa cultural pionera a Catalunya que s’emmarca en el moviment slow, un fenomen internacional que desafia el culte a la velocitat per tornar a cada experiència vital el temps que li correspon. Totes les imatges presentades al concurs es poden veure a la web: www.olvaneja.cat
Slow és un terme anglosaxó que defineix la ?lentituD’. El moviment slow va néixer el 1986 a Roma, en relació a la gastronomia i com a contraposició al fast food. Després de vint anys, les expressions del moviment han derivat en altres àmbits de la vida quotidiana més enllà de L’alimentació, per incidir en aspectes com la vida laboral, L’oci, L’esport, L’habitatge, el turisme o les relacions afectives, entre molts altres.
Olvaneja és una iniciativa de L’Ajuntament D’Olvan i Pausa que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, així com amb la col·laboració de L’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis de Berga (Aftdao), les Associacions de Mares i Pares D’Alumnes (AMPA) dels Centres D’Educació D’Infantil i Primària del terme municipal D’Olvan, la Unió de Botiguers de Cal Rosal i L’Associació Cultural i Esportiva (ACE) de Cal Rosal.

Etiquetes: