Lliurats els Premis Blocs Catalunya 2009 a Vic

L'acte ha estat presidit per Ernest Benach, president del Parlament

Ahir es van lliurar els Premis Blocs Catalunya 2009 a L’auditori Marià Vila D’Abadal de L’edifici El Sucre de Vic a les 20 h. del vespre. L’acte ha estat presidit pel Molt Hble. President del Parlament de Catalunya Sr. Ernest Benach i L’Il.ltre. Alcalde de Vic Sr. Josep M. Vila D’Abadal, entre D’altres personalitats i polítics que han donat suport a la iniciativa.

Amb èxit de participació, aquesta segona edició dels Premis Blocs Catalunya ha comptat amb més de 600 blocs inscrits i s’han rebut més de 20.000 votacions a través del web www.premisblocs.cat. D’aquestes votacions inicials en van sortir els 10 blocs finalistes de cada categoria, D’entre els quals avui ha sortitel guanyador.

Així doncs, els premiats per categories oficials i avaluats pel jurat han estat els següents:

el millor Bloc Corporatiu: Gestió del Coneixement. (URL: http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/gestioconeixement/) del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya (Núria Vives, en representació)

el millor Bloc personal: La volta dels 25 (URL: http://www.lavoltadels25.cat), de Marc Serena

el millor Bloc de Cultura: Altres Barcelones (URL: http://www.altresbarcelones.com) de Dani Cortijo

el millor Bloc D’Educació: Educació Emocional, una filosofia de vida (URL: http://blocs.xtec.cat/emocionat) de M. Teresa Abellán Pérez

el millor Format Audiovisual: El primer moblog per a umts (URL: weblog.capside.net) de Laureà Folch

el millor Bloc de Literatura, premi LletrA de la UOC. Tens un racó dalt del món. URL: http://jmtibau.blogspot.com de Jesús M. Tibau

el millor Bloc de Política: Construint sinèrgies (URL:http://blocs.mesvilaweb.cat/raulromeva) de Raül Romeva

el millor Bloc de TIC: Les TIC i la Discapacitat (URL:http://discapacitat.diversitatfuncional.org) de Carlos García i Pedro CabanesL’associació STIC.CAT també ha concedit dos premis especials, que enguany han estat atorgats a dues iniciatives solidàries. D’una banda, s’ha reconegut a L’economista holandès afincat a Catalunya, Jil Van Eyle, pel concepte i projecte del teaming. Es tracta D’una iniciativa que es basa en les microdonacions en equip, amb la idea que en una empresa, institució o col·lectiu la persona que ho vulgui pot destinar 1 euro al mes de la nòmina a fins solidaris.

D’altra banda, el segon premi especial ha estat per a la organització sense ànim de lucre Somriures de Bombai, fundada per Jaume Sanllorente, ja que amb poc temps, els projectes D’aquesta ong ja han impactat en la vida de més de 5.000 beneficiats directes de diferents comunitats de Bombai, que amb el rol de les noves tecnologies, que propicien la connexió informativa i logística d’aquesta ONG entre Barcelona i Bombai, i alhora afavoreixen el seus projectes.

Etiquetes: