Lluís Danès, ha presentat el seu film El sueño de Eleonor al Centre D’Art Reina Sofía

L'estrena s'emmarca en els actes de commemoració del 60 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

El director català de cinema i teatre Lluís Danès presentarà ha presentat a Madrid la seva pel.lícula, titulada El sueño de Eleanor, un audiovisual que ret homenatge a la que fora impulsora de la Declaració Universal dels Drets Humans, Eleanor Roosevelt.
L’estrena va tenir lloc al Museu Nacional Centre D’Art Reina Sofia, en el marc dels actes commemoratius del 60 aniversari D’aquesta Declaració, que L’AECID (Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo) està duent a terme aquesta setmana. Abans de la projecció, la Secretària D’Estat de Cooperació Internacional i Presidenta de L’AECID, Dª. Soraya Rodríguez Ramos, va rebre davant del Guernica de Pablo Picasso a personalitats de la cultura que han jugat un paper rellevant en la defensa dels drets humans.
En aquesta pel.lícula, de gran potència visual, la imaginació de Lluís Danés s’uneix a les veus de molts altres artistas compromesos amb els drets humans, per proclamar el llarg camí que s’ha recorregut en aquests últims 60 anys i el que encara queda per recórrer. 32 artistes han acompanyat desinteressadament a Lluís Danès en aquest projecte.

Etiquetes: