Lluís Homar i Eduard Fernández amb Adreça Desconeguda i Montserrat Carulla amb Iaia!!! són els caps de cartell de la programació estable del Teatre Clavé

La programació segueix apostant per la combinació de gastronomia amb propostes artístiques dins del cicle Bé + Bo

El Teatre Clavé ha programat una quinzena de propostes per al primer semestre del 2014, entre les quals destaquen, en el Cicle de teatre, Adreça desconeguda (16 de febrer) protagonitzada per Lluís Homar i Eduard Fernàndez; i la comèdia Iaia!!! (6 d’abril) amb què l’actriu Montserrat Carulla s’acomiada dels escenaris.
Un espectacle de creació del grup de teatre 7 i mig titulat L’acompanyant (24 de gener) obrirà aquesta programació, que en el Cicle Ainda també rebrà el monologuista David Guapo (28 de març), conegut per la participació a diversos espais televisius com el Club de la Comedia, Buenafuente, El Hormiguero o Nuevos Cómicos de Paramount Comedy.
Per als més petits, durant el primer semestre del 2014 el Cicle familiar amplia el ventall de propostes fins a set i manté la línia programàtica iniciada el darrer trimestre amb espectacles adreçats a nadons. Precisament, obre el cicle familiar Sensacional (25 de gener), una instal·lació participativa adreçada a infants de 18 mesos fins a 3 anys, de la qual se’n faran quatre passis (16.30h, 17h, 17.40h i 18.30h). Dins d’aquest cicle també s’hi podran veure els espectacles Com gat i gos (1 de febrer) de la companyia Teatre Animal, que el passat mes de setembre va dur a terme una residència tècnica al Teatre Clavé per finalitzar l’espectacle; Grills i lluernes (8 de març) de les companyies La Machina Teatro i Hirondela Teatre [ajornat en l’anterior programació]; i Pedra a Pedra (29 de març) dels valencians El Teatre de l’Home dibuixat. Completen el Cicle familiar tres pel·lícules d’animació: Frozen, el regne del gel (8 de febrer); Pluja de mandonguilles 2 (15 de març) i Les aventures de Tadeu Jones 2 (26 d’abril).
 
Bé + Bo, la consolidació d’un nou cicle
A causa dels bons resultats obtinguts en la darrera programació, durant el primer semestre del 2014 la programació estable del Teatre Clavé consolida un nou format d’espectacle. Es tracta de la combinació en un mateix espai de propostes gastronòmiques amb propostes artístiques dins del Cicle Bé + Bo, patrocinat per El Tall + Porcus. En aquesta ocasió, el públic assistent podrà gaudir de Sabor flamenc (21 i 22 de febrer), una combinació de dansa espanyola de la mà de l’Anna Rodríguez amb productes ibèrics; i 83 (23 de maig), un maridatge musicat amb vuit vins, vuit plats i vuit temes musicals en sintonia amb les seves característiques, interpretats pel baríton Pablo Acosta.
La programació estable de gener a juny del 2014 del Teatre Clavé es completa amb Trajectòria (27 d’abril), un espectacle de música i dansa a càrrec de l’Esbart Fontcoberta de Banyoles, coorganitzat per l’associació La Nostra Dansa.
Venda d’entrades
Les entrades per als diversos espectacles de la programació estable del Teatre Clavé es mouen entre els 5€ i els 22€, amb una graella de descomptes que varia segons la proposta. Les entrades es posaran a la venda el 7 de gener a través dels dos canals habituals: el web entrades.teatreclave.cat i les taquilles del Teatre Clavé. Així mateix, hi ha tres espectacles que només compten amb venda a taquilla: Sensacional, Sabor flamenc i 83. En tots els casos, les entrades es poden reservar al telèfon 93 765 05 72